Cautare

1561 de rezultate pentru "florin chise" (3.73 secunde)
"Eu, impreuna cu Ionel Florin Cernat de la Organizatia Judeteana, am fost invitati la Biroul Executiv al partidului de la Bucuresti, unde s-a decis convocarea congresului extraordinar al Partidului Ecologist si s-a stabilit data de 23 februarie.
"Nici mort nu mai vreau sa aud de PSD!" Ultimul prezentat, dar cel mai bine cotat primar al PDL din acest moment, Florin Mitroi a tinut sa-si prezinte, cu aceasta ocazie, si mentorii:
Stelian Dutu, Ion Popescu si Florin Constantin. ... De asemenea, tot la capitolul notorietate, PDL-istul Florin Mitroi este cunoscut de 31,7% dintre cei chestionati, in timp ce Petre Stenca (fost sau actual pesedist, nici el nu mai stie) este cunoscut de 21,6% dintre cei chestionati.
Recent resuscitata de fostul conservator Florin Anghel, formatiunea politica PNDC a obtinut in Prahova cinci din cele 36 de mandate de consilier judetean. ... Florin Anghel si-a exprimat multumirea legata de rezultatele obtinute de partid la alegeri, intr-o conferinta de presa organizate luni.
Dorel Talpos - Marghita, Ioan Lucaciu - Stei, Costel Sirghie - Nucet, Florin Porge - Vascau, Arsenie Marosan - Balc, Sorin Degau - Buntesti, Ioan Lazau - Cabesti, Florin Corb - Ceica, Gheorghe Huple - Ciumeghiu, Ioan Irimie - Cociuba Mare, Nicolae Onica - Cristioru de Jos, Nicolae Neag - Dobresti, Sabina Farcuta - Dragesti, Aurel Bejan - Gepiu, Dan Tiurbe - Madaras, Saveta Osvat - Pietroasa, Dan Ile - Tarcaia si Ioan Balint - Uileacu de Beius din partea PD-L;
Potrivit primarului PDL al comunei, Florin Mitroi, excluderea lui Vasile Bindelea a venit "ca urmare a declaratiilor nefondate pe care le-a facut unui cotidian local, declaratii pe care ulterior nu le-a recunoscut".
Mircea Banias (fostul director al Administratiei Porturilor Maritime), Catalin Filisan - prim-vicepresedinti, Ioan Toanchina, Tudorel Grigoreanu, Adrian Creanga, Malina Dinu, Vicentius Petrescu, Dan Gheorghiu, Maria Stavrositu (secretar general), Daniel Neacsu, Cristian Zavariu, Adrian Alexandrescu, Dinu Oprean, Eleonora Gina, Valentin Zeicu (fost membru PC si fost director la Canalele Navigabile), Mihai Balan, Florin Sandru, Georgeta Dorneanu, Alexandru Maxim, Nicolae Ploscariu, Nicolae Tudoran, Marian Copaceanu - multi dintre acestia necunoscuti ori de la fostul PLD, adica acelasi lucru.
Daniel Barbulescu, Florin Paraschiva si Stefan Parlea, toti trei detinand importante functii in PSD Olt, iar Nicolae Stan este chiar primar in comuna Colonesti din partea PSD.
Biroul Permanent Judetean al PD-L Constanta, condus interimar de Ion Popescu a decis excluderea din partid a inca 13 membri, dintre care un consilier local municipal, Florin Gheorghe, si consilierul judetean Mihai Petre.
Consilierul local Florin Paslaru s-a bucurat la ideea ca saptamana trecuta Politia Comunitara si Inspectoratul Judetean de Politie au incheiat un protocol de colaborare care, pe langa rezolvarea altor probleme de natura sociala, prevede fluidizarea traficului si sanctionarea soferilor indisciplinati.
Primarul Dumitru Nicolae era bucuros ieri ca, in sfarsit, persoana menita de el inca din primele minute de dupa alegeri, social-democratul Florin Popa, a ajuns city-manager, acesta fiind inlocuit in Consiliul Local de urmatorul pe lista, social-democratul Nicolae Rainea. ... A participat un singur candidat, Florin Popa.
Astfel, primarul din Valu lui Traian, Florin Mitroi, le-a spus democrat-liberalilor ca, daca la primul mandat castiga cu 65% din voturi, la al doilea a obtinut mult mai multe voturi din trei motive:
Asa cum spune presedintele Organizatiei Municipale a PER, Florin Tupilatu, de cand s-a discutat despre uniunea celor trei partide ecologiste, la Galati nu prea functioneaza ideea aliantei, pentru ca nu prea reuseste sa ia legatura cu presedintii acestor formatiuni politice.
Asa cum spune presedintele Organizatiei Municipale a PER, Florin Tupilatu, de cand s-a discutat despre uniunea celor trei partide ecologiste, la Galati nu prea functioneaza ideea aliantei, pentru ca nu prea reuseste sa ia legatura cu presedintii acestor formatiuni politice.
Judecatorul Florin Meleaca, membru BEJ Galati, ne-a declarat ca nici o alta formatiune nu si-a depus listele de candidati, in conditiile in care termenul limita pentru incheierea procedurii expira astazi la ora 24:00.
In etapa a doua, redistribuirea voturilor i-a adus in postura de castigatori pe Laurentiu Chirvasuta (PSDAPC), Marius Necula (PD-L) si Paul Ichim (PNL) pentru Senat, in timp ce in Camera Deputatilor vor intra Mircea Toader (PD-L), Florin Paslaru (PSDAPC), Lucretia Rosca (PSDAPC), Victor Paul Dobre (PNL), Mihail Boldea (PD-L) si Carmen Axenie (PD-L).
Este vorba despre consilierii locali Lucretia Rosca si Florin Paslaru si de consilierii judeteni Paul Ichim, Mircea Nicu Toader si Marius Necula.
Florin Carciumaru, presedintele PSD Gorj, isi va consulta in aceasta saptamana partidul pentru a incerca reluarea negocierilor cu PD-L. Presedintele social-democratilor gorjeni, Florin Carciumaru, va face in aceasta saptamana un prim pas pentru a incerca reluarea negocierilor cu partenerii de guvernare din filiala locala a PD-L.
Liderul PNDC Mangalia, Florin Maftei, sustine, in continuare, necesitatea dizolvarii Consiliului Local Mangalia si organizarea de alegeri. “Acest consiliu nu este functional, parerea mea este ca dizolvarea este binevenita si necesara, pentru ca de luni de zile acest consiliu nu functioneaza”, spune Florin Maftei.
Prefectul de Dolj, Florin Stancu, si-a prezentat ieri cei trei oameni de incredere - toti din PSD - pe care i-a cooptat in echipa sa. ... Florin Stancu a mentionat in mod expres ca zvonurile potrivit carora el ar fi finul presedintelui PSD Dolj, Ion Prioteasa, sunt false.
google-analytics.com